Η DESIGN ART-Λογοθέτης Άγγελος  είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα που δραστηριοποιείτε στον εξοπλισμό Κομμωτηρίων, μανικιούρ πεντικιούρ, χώρων αισθητικής, Spa και στην παραγωγή επίπλων ειδικής κατασκευής και διαστάσεων με επιτυχημένη παρουσία 30 ετών .
Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας πάνω στον εξοπλισμό κομμωτηρίου, των συνεργασιών με μεγάλους οίκους του εξωτερικού και της Ελληνικής αγοράς, αναπτύσσουμε τεχνογνωσία και στον εξοπλισμό ξενοδοχείων, γραφείων, φαρμακείων και άλλων επαγγελματικών χώρων.
Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό και την κατασκευή – ανακαίνιση καταστημάτων, έχοντας στόχο την υψηλή αισθητική, τη σχεδιαστική καινοτομία και λειτουργικότητα, ενώ η ικανοποίηση των πελατών μας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο καθ’ όλη τη διαδικασία του σχεδιασμού, από την αρχική σύλληψη έως και την ολοκλήρωση του έργου.
Στις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε σύγχρονα αλλά και παραδοσιακά υλικά, δουλεύοντας  με σύγχρονους τρόπους και τεχνικές, ενώ το άρτιο προσωπικό μας αποτελείτε από έμπειρους και εξειδικευμένους  τεχνίτες, αρχιτέκτονα και διακοσμητή , οι οποίοι κατέχουν υψηλή και συνεχή τεχνική κατάρτιση.
Η DESIGN ART-Λογοθέτης Άγγελος έχει έδρα τη Λ. Λαυρίου 103 στα Γλυκά Νερά Αττικής (κοντά στο Σταυρό της Αγ. Παρασκευής), με showroom(500τμ) και εργοστάσιο επίπλων, οπού μπορείτε να επισκεφτείτε για να δείτε από κοντά τον εξοπλισμό μας, να συζητήσουμε και να σας δώσουμε εξατομικευμένες λύσεις πάνω στις ανάγκες του δικού σας χώρου.

 

 

Επισκεφθείτε το νεο μας eshop πατώντας εδώ
 

DESIGN ARTΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 

 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ-ΕΠΙΠΛΑ, Λ. ΛΑΥΡΙΟΥ 103, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ, 15354